Fes-te bucaner

Ser bucaner vol dir donar suport a una col·lecció de poesia que anirà creixent amb propostes de qualitat i demostrarà que encara hi ha espai per a fer llibres pausadament i amb cura.
Ser bucaner, a més, et permetrà gaudir dels avantatges d’una subscripció i rebre a domicili quatre llibres a l’any, dos a la tardor, dos a la primavera.
Fes-te bucaner!

Nom*

Cognoms*

Adreça*

Telèfon

Correu electrònic*

Vols afegir algun comentari?

La subscripció inclou quatre números. En rebre la teua petició contactarem amb tu per formalitzar-la. Els llibres arribaran a ta casa via correu postal i sense despeses d'enviament.

En compliment del que estableix l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer titularitat de l’ASSOCIACIÓ CULTURAL BUC, amb NIF G98653686, amb la finalitat de respondre a la vostra sol·licitud i mantenir-vos al corrent de qualsevol acció relacionada amb l’associació.


Així mateix, n’accepteu i consentiu el tractament automatitzat per part de l’ASSOCIACIÓ CULTURAL BUC, que garanteix que les dades arreplegades no seran cedides a terceres persones ni usades amb cap finalitat comercial que no siga aquella per a la qual han estat demanades, i que sempre que s’hagués de realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.


L’ASSOCIACIÓ CULTURAL BUC ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i la integritat de les dades de caràcter personal que tracta, així com per evitar-ne la pèrdua, l’alteració i/o l’accés per part de tercers no autoritzats.


Si voleu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, ho podeu fer sol·licitant-ho per escrit, enviant un correu electrònic a info@edicionsdelbuc.com i adjuntant-hi un document identificatiu.